_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

29 Nisan 2012 Pazar

Ürün İncelemesi : Denedim :)

Cuma günkü postumda bahsetmiştim " MAGİC LEVERAG SAÇ BİGUDİSİ " aldım diye.
Dün akşam üzeri (18:30/19:00) saçlarımı yıkadım ve denedim :)
Sonuçtan memnunum..



Gördüğünüz gibi saçlarım çok düz..

Nasıl yaptığıma gelince:
Öncelikle saçım ıslakken uyguladım..
Paketin içinden çıkan kocaman tığ şekilindeki aparatı bigudinin içinden geçiriyorsunuz ve tığın kancalı ucunu dışarda bırakıyorsunuz. 
Daha sonra saçımı tutam tutam ayırdım. Bu aşamada bigudiyi saçıma geçirmeden önce saçıma az miktarda jöle kullandım (diğer şekillendiriciler pek işe yaramıyor bende, ama siz köpük vs. kullanabilirsiniz ya da saçınız çok çok çokkkk zor şekil almıyorsa eğer hiçbir şey kullanmasanız da olur, açtıktan sonra eğer isterseniz hafif bir sprey yeter.)
Neysee, devam edelim :)
Saç tutamını bu kancaya geçirerek, saç tutamını bigudinin içinden kanca ile birlikte çektim :)  Daha önceden tığ kullanmış kişiler çok kolay çözecektir :D   Zaten bir iki taneden sonra eliniz alışıyor ve pıt pıt pıt :) Hemencik oluyor.
Burada bir öneride bulunmak isterim. Ayırdığınız saçı bu kancaya geçirmeden önce kendi etrafında birazcık döndürün, böylece hem elinizdeki tüm saç kancaya rahatlıkla geçmiş olacak hem de bigudinin içinden geçerken dip tarafı dolanmamış olacaktır. :)

Benim saçım kat kat; alt kısımları biraz uzun.. (diğer saç tellerine oranla) Bu yüzden alt kısımlara uzun bigudiler yetmedi, yaklaşık 4-5 cm saç açıkta kaldı. Bende kısa bigudileri uç kısımda kullandım.
Toplamda 18 uzun, 14 kısa bigudi kullanmışım :D  Aslında saçımı ince ince ayırmamış olsam bu kadar gitmezdi :) 

Veeee hepsini sarınca böyle tuhaf bir görüntü çıktı ortaya :D




Bigudileri incelerseniz üzerinde minicik minicik delikler var.  Bu nedenle saçınız çabuk kuruyor. Ancak ben her ihtimale karşı bigudilerle uyudum ve sabah açtım :)


İlk açtığımda sonuç yukarıdaki gibiydi :)
Sonra bu "kuaförden yeni çıkmış" görüntüsünü beğenmediğimden birazcık dağıttım..
Ve sonuç:


İnanılmaz bir şekilde akşama kadar hiçbir bozulma olmadı. Oysaki saçıma bir kutu sprey bile sıksam 2-3 saat sonra sonuç dümdüz -olurdu- ...  Açtıktan sonra sprey kullanmadım.




NOT: (ilk denemem) Saç konusunda yeteneksiz tiplerdenim birazcık. Ayırmaları falan çok düzgün yapamamışım sanırım. Aralarda birazcık düzlükler gözüme çarptı :)  Ama ilk defa bir üründen (saç şekillendirici olarak) bu kadar çoooooook memnun kaldım :)

Tavsiye ederim. 

2 yorum:

  1. çok güzl olmuş :) çok beğendm yapımı da bast görünüo :) saç renginde çok güzlmiş canım

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...