_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Ürün İncelemesi : AVON / Kuru Saç Ucu Onarıcı Serum


Sonunda bu ürün hakkında yorum yapma zamanı geldi sanırım :)

Ürünü 7 Temmuz tarihinde almıştım. O günden beri her duştan ya da saçlarımı her yıkayışımdan sonra düzenli bir şekilde kullanıyorum.

Ben nemli saçlarıma uygulamayı tercih ediyorum. Yaklaşık olarak 4-5 parmaklık bir bölüme yani sadece saç uclarıma uyguluyorum.
Normalde çok yağlı bir saç tipine sahibim ve düzleştirici, maşa vs kırk yılda bir kullanmama rağmen saç uclarım çok çabuk kırılıyor. Doğal olarak da sağlıklı bir şekilde uzaması imkansızlaşıyor. Bu durumun asla düzelmeyeceğini sanırdım ama bu ürün kesinlikle saçlarımı yumuşacık yaptı :)   O kırık görüntüden de kurtuldum. Üstelik artık saç uclarım eskisi kadar elektriklenmiyor. 
Yapısı sıvı yağ gibi. Kokusu biraz fazla yoğun sanki :/  Çok rahatsız etmedi ama beğenmedim de..Acayip bereketli bir ürün :)  Tek bir sıkım yetiyor.
Bazı yerlerde saçı yağlandırdığına dair yazılar okudum; ancak bende öyle bir etkisi olmadı. Yani normaldeki halinden (normal yağlanma miktarı ve süresi) hiçbir fark yok. Zaten sadece saç uçlarına uyguladığım için öyle bir etkisinin olmasını da beklemiyordum :)
Kısacası ben beğendim bu ürünü ve bittikçe yenisini alacağım :)


4 yorum:

  1. Bu ürünü ben de merak ediyordum.Denemek lazım.Katılmak istersen Ramazan Hediyeleşme Etkinliği yapıyorum.Beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ah ben hiç memnun kalmamıştım canım daha bitmeden attım :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz yorumlar okudukça hem çok şaşırıyor hem de üzülüyorum.
      Bendeki etkisi beklediğimden de iyi oldu. Mutlaka daha etkili sonuç veren ürünler de vardır ama ben bundan memnun kaldım açıkçası.

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...