_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

8 Kasım 2013 Cuma

İndirim Haberi : Flormar "Lights Of Flowers" Alışverişim


Sosyal medya paylaşımları sağ olsun; indirimlere kayıtsız kalamaz hale geldim. İhtiyacım olsa da olmasa da indirimlerden faydalanarak yeni ürünler denemek herkes gibi benim de hoşuma gidiyor.
Flormar'ın 1-30 Kasım tarihleri arasında belirli ürünlerde %80 indirim yaptığını duyurmasının ardından hemen hemen her blogger soluğu Flormar'da almış olacak ki özellikle Instagram hesabımda bol bol Lights Of Flowers koleksiyona ait ürünlerin fotoğraflarını görmeye başladım. İndirim Lights Of Flowers koleksiyonu başta olmak üzere şurada yer alan her ürün için geçerli. Ancak herkes gibi benim de en çok ilgimi çeken kısım bu koleksiyona ait ürünler oldu elbette ki.


Birçok kişinin aksine oldukça küçük bir alışveriş yapmayı tercih ettim. Yukarıda görmüş olduğunuz ürünler 2 alışverişin toplamını oluşturuyor. Neyse ki 4 far ve 1 lip gloss ile şimdilik kendimi durdurdum.



Koleksiyonda toplam 6 adet far bulunuyor. Ancak LF22-Yeşil ve LF26-Mavi tonlarını kullanabileceğimi düşünmediğim için hoşuma giden diğer 4 rengi almayı tercih ettim. Özellikle LF23 ve LF25 oldukça dikkatimi çeken renkler oldu. Her zaman kullanabileceğim farlar olmasa da farklılık istediğimde uygun gölgelendirmeler ile güzel kombinler yapabileceğimi düşünüyorum. 
Koleksiyonda 6 adet de lip gloss mevcut. Bir süredir özellikle kış aylarında tercih etmiyorum. Yaz aylarında kullandığımda da nude glosslara yöneliyorum. Bu nedenle en çok hoşuma giden LF43 oldu.



Kârlı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum. Bulabilirsem daha sonra ruj ve allıkları da inceleyebilirim. 

1-30 Kasım tarihleri arasında;

LIGHTS OF FLOWERS ALL OVER POWDER : 6.90 TL
LIGHTS OF FLOWERS ALL OVER BLUSH-ON : 6.90 TL
LIGHTS OF FLOWERS ALL OVER EYE SHADOW : 4.40 TL
LIGHTS OF FLOWERS PRECIOUS LIPSTICK : 3.50 TL
LIGHTS OF FLOWERS PRECIOUS LIP GLOSS : 3.50 TL
LIGHTS OF FLOWERS CRYSTAL EYES DOUBLE CONTACT MASCARA : 4.90 TL
-
Ve Diğer İndirimler İçin Tık Tık

2 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini, bir ben yararlanamadım bu indirimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Gerçi hala aklımda kalanlar var ama sanırım bu kadar yeterli. Sırf merak için abartmak ne kadar doğru olur bilemiyorum :)

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...