_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

4 Kasım 2013 Pazartesi

Benefit Posietint Lip & Cheek Stain



Bugünkü yazım edindiğim ilk ve tek Benefit ürünü üzerine olsun istedim. Ekim ayının başında MAC Frankly Scarlet allık ile birlikte Makyaja Yeni Başlayan Kız isimli blog ve youtube kullanıcısı sevgili Ezgi'den almıştım.



Bendeki Feeling Dandy, Sugarlicious ve Go Tropicoral gibi setlerin içinden çıkan 4 ml.lik deneme boyu ürünlerden birisi. (Orjinali 12.5 ml.) Bildiğim kadarıyla PosietintFeeling Dandy setinin içerisinde bulunuyor. Set: 79 TL.




Gördüğünüz gibi gloss formunda, aplikatörlü bir ürün. Hem dudaklar hem de yanaklar için kullanılabilecek şekilde üretilmiş. Bu özelliği ile çok daha uygun fiyatlı The Balm'ın Stainiac'larına benziyor.




Ürünü ilk olarak elimde denediğimde asla sabitlenmeyeceğini düşündüm nedense. Ancak dağıttıktan kısa süre sonra kendini çok güzel sabitledi ve iyi denebilecek seviyede bir kalıcılıkla yerinden kıpırdamadı diyebilirim.




Çok tatlı  bir pembe tonuna sahip bu ürünü yanaklarımda kullanmayı tercih etsem de dudaklarımda da denedim. Ancak parlatıcıdan pek bir farkı olmadı bende. Yanaklarımdaki görüntüsünü ise çok sevdiğimi söylememe gerek yoktur sanırım. Beyaz tenlilerde kendini daha iyi belli edeceği için daha çok yakışacağını düşündüğüm bir ürün. 12.5 ml'lik boyutu 90 TL olması lazım (atıyor da olabilirim) ve Sephoralarda satılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...