_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

23 Kasım 2013 Cumartesi

Essence Metal Galm Eyeshadow : 06 Miss Tangerine / 07 Golden Up!


Önceki yazımda gördüğünüz ve şu sıralar aşk yaşadığım iki güzel far var bugün mercek altında.
Essence, Metal Glam serisini çıkardığında büyük bir ilgi ile incelemiştim bu farların swatchlarını. Çünkü her biri ışıl ışıl her biri hem ambalajıyla hem de yapısıyla göze hitap eden farlar.
Daha önce bu seriye ait iki far denemiş ve sizlere düşüncelerimi burada aktarmıştım. Şimdi ise elimde olan diğer iki renk ile ilgili düşüncelerimi aktarmaya geldi sıra.

06 Miss Tangerine ambalajında adı gibi mandalina görünümünde olsa da göze uygulayıp iyi bir şekilde dağıttığınızda çok hoş bronz altın ışıltılar barındırdığını görebilirsiniz.



07 Golden Up! ise en çok kullandığım ve en çok aşk yaşadığım far olma yolunda ilerliyor. Gümüş ve altın karışımı bir renk. İster günlük ister gece makyajınızda kullanabileceğiniz güzellikte.



Ambalajları, ışıltıları, pigmentasyonları, kalıcılıkları ve fiyatları uygun olan bu farların kalan 4 rengini de alarak tamamlamak istiyorum. Gratis'ten farların tanesini 8.50 TL'ye bulabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Bu farları bende çok merak ediyorum...teşekkürler anlatımın için...sevgilerimle...:)
    http://thebeautyofsakura.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. waoww tam benlikmiş :) bayıldımm tonlarına

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...