_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

6 Ocak 2014 Pazartesi

NARS Guy Bourdin - One Night Stand Allık Paleti

Birçoğunuzun bildiği gibi Nars'ın yılbaşı koleksiyonuna ait ürünler Sephora mağazalarına geldiği gibi tükendi. Pek çok blogger bu paletlere ulaşabilmek için uğraştı durdu. Ben de onlardan biriydim.

Paletlerin satışa sunulduğunu öğrendiğim gün Bakırköy Marmara Forum'u arayarak adıma bir tane palet ayırtmıştım. Birkaç saat sonra gelen telefonda yanlışlıkla ruj paleti ayırdıklarını ve allık paletlerinin tükendiğini söylediler. O an telaşla İstanbul'daki bütün Sephora'ları tek tek arayarak Maltepe Park'da 3 adet palet kaldığını öğrendim ve hemen ayırttırdım. Maalesef yine hayal kırıklığına uğradım; adıma ayırtılan palet satılmıştı. Ben sinirden deliye dönünce getirteceklerini söylediler ve beklemeye başladım. Antalya Sephora'da 3 adet palet kalmış ve çok fazla istek olduğu için getirtiyorlarmış.

2 gün sonra paletlerin geldiğini ancak henüz stoğa işlenmediğini öğrendim. Yine bir aksilik olmaması adına 2 palet parası (310 TL) ödedim ve beklemeye başladım. Bir tane kendime bir tane de cici bir bloggera ayırtılan paletlerdi. Ancak yine bir Sephora kazığı yiyerek parasını dahi ödedim paletlerin satıldığını öğrendim. Delirmiş bir halde saatlerce çalışanları azarlayınca özür niyetine (sus payı olarak) birkaç tester ve mağazada bulunan hiç kullanılmamış allık paleti verilmiş oldu. Hala ödediğim ücreti geri alamamış olsam da (1-1,5 ay sürermiş) allık paletine kavuştuğum için mutluyum.

Onca zahmete katlanıp kavuştuğum ve aşk yaşadığım bu allık paletine blogumda yer vermemek olmaz diye düşünerek görüşlerimi sizlerle paylaşmaya başlamanın zamanıdır..


Bu palet deneyimlediğim ilk Nars ürünü olması sebebiyle beni marka ile tanıştırma özelliği taşıyor.
Paletin ambalajı okuduğum kadarıyla diğer tüm Nars ambalajları gibi kauçuk. Bu nedenle kirlenmeye çok müsait bir yapısı var. Aşırı titiz olanlar için kesinlikle eksi bir yön olabilir..


Kapağını açtığınızda 3'ü (Devotee, Mistinguette, Goulue) bu palet için üretilmiş diğer 3'ü de (Laguna, Deep Throat, Orgasm) Nars markası ile adını sıkça duyduğum ürünler sizi karşılıyor. 
1 aydınlatıcı, 1 bronzer ve 4 adet allıktan oluşan bu palet seyahatler için biçilmiş kaftan.

Dilerseniz palet içerisindeki renkleri tek tek inceleyelim;


Devotee (Aydınlatıcı-Highlighter) : Bu palete özel üretilen bir renk olması sebebiyle paletteki en özel ürünlerden birisi. İçerisinde çok hafif simler barındıran, sağlıklı bir görünüm veren pembe-şampanya rengi bir aydınlatıcı. Kesinlikle ben buradayım diye bağırmayan ve her cilt tonuna uyabilecek bir ürün.

Laguna (Bronzer) : Nars'ın herkes tarafından en beğenilen ve en çok merak edilen bronzerı. Okuduğum tüm övgüleri sonuna kadar hak eden çok doğal ve hafif ışıltılı bir karamel rengi.


Mistinguette (Allık) : Devotee gibi bu palet için üretilmiş bir renk. Paletteki tek mat allık olma özelliği taşıyor. Bunun yanı sıra diğerlerine kıyasla en göz korkutan ve maalesef doğru fırçayla uygulanmadığı sürece tozutan bir allık. İçerisinde hafif bir lilalık barındıran şahane bir pembe. Elinizin ayarını kaçırdığınız anda Barbie bebeklere dönmeniz muhtemel. Ancak yine de özellikle beyaz tenli biri olarak çok ama çok sevdiğim bir renk oldu. Uzun süre vazgeçilmezim olacak gibi.

Deep Throat (Allık) : Pembe ve şeftalinin muhteşem karışımıyla oluşan ve bana kalırsa her cilt tipine yakışacak allıklardan birisi. Nasıl bir makyaj yapmış olursanız olun bu allık uyum sağlayacaktır. Ayrıca içerisinde bulunan -dozunda- altın ışıltılar kesinlikle beni benden aldı diyebilirim.


Orgasm (Allık) : Hiç şüphesiz ki Nars'ın en popüler allığı. Dünya çapında en çok satan ve defalarca ödül almış bir allık olması sebebiyle adından çokça söz ettiriyor.
Bolca pembelik içeren bir mercan-şeftali rengi. Gereğinden fazla altın ışıltılar barındırması sebebiyle bronz-esmer tende daha hoş duracağını düşünüyorum. Yine de uygun bir makyaj ile beyaz tenlilerin de rahatlıkla kullanabileceği allıklardan biri. Paleti aldığımdan beri en az kullandığım allık diyebilirim.

Goulue (Allık) : Palette bulunan son allık yine bu palete özel üretilmiş renklerden biri. Kesinlikle palette bulunan en pigmentli allık. Oldukça koyu rengiyle göz korkutsa da hafif ve doğru kullanımda şahane bir allık. Daha çok mürdüm diyebileceğim ancak içerisinde pembelik de barındıran bir renk.

Bu palet, renkleri ve kullanım kolaylığı ile makyaj koleksiyonumdaki en akıllıca ürünlerden biri oldu kesinlikle. Paletin fiyatı 155 TL gibi kimilerine göre uçuk bir rakam olsa da Nars markasının tekli allıklarının 80 TL civarında olduğunu düşünürsek değerinin altında bir ücret olduğu tartışılmaz.
Nars tekli allıklar : 4,8 gr.
Paletteki allıklar : 4 gr.

4 yorum:

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...