_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

31 Ağustos 2013 Cumartesi

Hello Kitty World - Ataşehir

Bugünün konusu kozmetik dışı olsun mu?  
Geçtiğimiz pazar günü kuzenim ve Garfield ile birlikte Hello Kitty World'e gittiğimizi söylemiştim. İstanbulda 2 şubesi var. Biri Suadiye'deymiş diğeri ise Ataşehir'de Palladium AVM'nin tam karşısında bulunuyor. 
Biz daha kolay buluruz düşüncesi ile Ataşehir'dekini tercih ettik. Aslında iyi de oldu bana kalırsa. Çünkü Suadiye'deki şubeye göre buranın daha güzel olduğunu söyledi tüm çalışanlar. Sadece bahçesi ve düzenlemesi için bile tercih edilebilir bence. 


Bahçe düzenlemesini görmek bile yetti bana kalırsa. Kapının girişinde pembiş bir Hello Kitty arabası karşılıyor sizi. Önünde çekilmiş fotoğraflarımız da var ancak kuzenim yer aldığı için buraya eklemiyorum. Biraz ileride üstteki fotoğrafta görmüş olduğunuz şirinlikler var.


Bahçenin sonunda çocuklar için bir boyama alanı oluşturulmuş. Buradaki güzellikler de beğenilmeyecek gibi değil. Rengarenk bahçesi bile insanı mutlu etmeye yetiyor.


İki ayrı bloktan oluşan bir bina burası. Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf ikinci bloktan. İlk blogda giriş kat kozmetik, üst katlar giyim ve çanta bölümlerinden oluşuyor. -1. Kat iki blok arasında geçit görevi görüyor. Bahçeye çıkmadan bir bloktan diğerine geçebiliyorsunuz.


İçerisi küçük küçük odacıklardan oluşuyor. Her oda için bir kategori belirlenmiş. Böylece aradığınız ürünü bulmanız daha kolay oluyor. Örneğin sol tarafta görmüş olduğunuz oda pet bölümü. Kediler ve köpekler için minderler, mama kapları vs bulunuyor. 


Her yerde bol bol çeşit çeşit Hello Kitty görüyorsunuz. Hayatım boyunca Hello Kitty hayranlığım hiç olmamasına rağmen bu kadar sevimli Hello Kitty'i bir arada görmek insanı mutlu ediyor.




Bayanlar için düzenlenmiş olan lavabolar bile Hello Kitty görselleri ile doluydu. Kuzenimi en çok şaşırtan manzara bu oldu :) Ancak bu manzara erkekler için düzenlenmiş bölümde yer almıyor :)



Ürünleri incelerken kendimden geçtiğim doğrudur. Not : Fotoğraf Garfield tarafından habersizce çekildi.



Bu kadar gezdikten sonra bir şeyler atıştırmak ya da bir şeyler içip dinlenmek isterseniz -1 katta bir cafe bulunuyor. Bir blogu bitirip diğerini gezmeden önce burada dinlenebilirsiniz.


Yok ben devam etmek istiyorum derseniz de çıkışta bahçe tarafındaki bölümde oturabilirsiniz. Bir de bahçede çardak altında oturabileceğiniz bir yer yapmışlar ancak biz içeride oturmayı tercih ettik. Burası da beyaz ve pembe uyumu içerisinde çok şirin bir şekilde dekore edilmiş.



Ve biz tercihimizi çikolatalı dilim pastadan yana kullandık :) Tadı da görüntüsü kadar harikaydı.

Evet, bu yazım Hello Kitty kayranlarına, Hello Kitty World'ü merak edenlere ve gitme imkanı olmayanlara gelsin o zaman :)

2 yorum:

  1. çok yakınım ataşehire maltepede de böyle bi magaza açıldıgını duymustum ama bulamadım ben:) çok güzel yazı olmus sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maltepe'dekinden haberim yok :) ancak burası çok güzel. teşekkürler :)

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...