_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

29 Ağustos 2013 Perşembe

Flormar Black Dot - BD03

Bir süredir oje yazısı yazmadığımın farkındayım. Son zamanlarda tırnaklarımla başım dertte. Kat kat soyulmalar ve kırılmalar tekrardan baş gösterince bende tırnaklarımı dinlendirme kararı aldım. Bir süre çok kısa ve ojesiz tırnaklarla gezdim. Sonrasında yavaş yavaş uzatmaya başladım ancak yine ara ara tamamen kısaltarak tırnaklarımın biraz toparlanmasını sağladım. Şimdi yeniden uzatma kararı aldım. Çünkü kısa tırnak bana göre değil, hiç rahat edemiyorum.

Kısa tırnaklarla gezdiğim süre zarfında yeni ojeler almamaya özen gösterdim. Tabi ki çok güzel seriler çıktı ve ben almamak için zor durdum. Ancak hazır tırnaklarımı uzatma kararı almışken en son alışverişimde merak ettiğim tüm ojeleri topladım. 


Söz verdiğim gibi bugünden itibaren ara ara bu ojelerin yazısını hazırlayarak sizlere tanıtacağım. İlk tercihimi görür görmez vurulduğum Flormar Black Dot ojelerinden yana kullanıyorum. Elimde bu seriden sadece BD03 numaralı pembe oje bulunuyor.

Öncelikle Black Dot serisi gri, yeşil, pembe ve 2 adet mavi ojenin içerisinde siyah pullardan oluşur. Serideki 5 ojenin içerisindeki pullar da siyah.  Yuvarlak ve biraz daha büyük altıgen pullar fırçaya kolayca geliyor. Ancak altıgenleri almak biraz daha zor. İnce fırçasına rağmen tırnağa kolayca yerleştirebiliyorsunuz. Bu konuda sorun yaşamadım.


Ojeler opak olduğu için kalın bir kat uygulamanız yeterli. Ancak ben bu görüntüyü elde edebilmek için ince iki kat uyguladım. Kuruma hızları gayet başarılı. Kalıcılığını arttırmak ve herhangi bir yere takılma ihtimalini engellemek için üzerine bir topcoat uygulamakta fayda var. Henüz çıkarmadığım için yorum yapamıyorum ancak tüm simli / pullu ojeler gibi zor çıkacaktır. Folyo yöntemini kullanmakta fayda var.


İster tüm tırnaklarınızda isterseniz de yüzük parmağınızda kullanarak hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Ben tırnaklarımdaki görüntüsünü sevdim. Beğendiğim bir diğer renk olan BD01 gri ojeyi de oje koleksiyonuma ekleyebilirim.
Fiyatı : 2.85 TL

2 yorum:

  1. BA-YIL-DIM
    diğer oje yazını da hevesle bekliyorum. ilk fırsatta alacağım bende
    sevgiler
    kozmetiktutkunu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamandan hepsi blogumda olacak inşallah, teşekkürler :)

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...