_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Blog Alışverişi - MAC


Son zamanlarda nedenini bilmediğim bir şekilde blog satışları ilgili çekmeye başladı. Kullanılmamış ya da sadece 1-2 kez denenmiş ürünlere olduğundan daha uygun fiyata sahip olmak cazip geliyor sanırım. Yine öyle bir alışveriş yazısıyla karşınızdayım bugün. 
Lens Makyaj blogunu bilmeyeniniz yoktur sanırım. Benim de uzun süredir severek takip ettiğim bir blog. Bir de LensMakyaj Dükkan adıyla satış blogu var kendisinin. 
Cumartesi günü bu blogda yeni ürünleri görünce dikkatimi çekti. Hangi ara karar verdim hangi ara mail attım inanın bilmiyorum. Ancak ani bir karar ile gördüğüm iki MAC allığı istediğimi söylemem bir oldu.

Pazartesi günü ödemesini yaptığım ürünler bugün elime ulaştı.


Fleur Powder ve Pink Swoon adında 2 MAC allığa toplanda 100 TL'ye sahip oldum. 
(MAC allıkların normal satış fiyatı 68 TL)
Biri (Fleur Power) satin bitişli diğeri ise Sheertone Blush (Pink Swoon) yani az renk veren 2 güzel allığım oldu.


Kullandıktan sonra ikisinin de ayrı ayrı yazıları gelecek.

"Bir allığa 50 TL veren, 68 TL de verebilir canım" diye kendimi yeni MAC allıklar alabileceğim düşüncesine sürüklemem dışında bu alışverişten memnunum :)

2 yorum:

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...