_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

27 Ağustos 2013 Salı

Alışveriş; Hello Kitty World, Flormar, Golden Rose


Geçtiğimiz pazar günü kuzenim ve Garfield ile birlikteydim. 
12 yaşındaki kuzenim birçok kız gibi Hello Kitty hayranı. Tatil için İstanbul'dalar ve geldiklerinden beri dilinden düşürmüyordu. Hello Kitty World'de çok merak ettiği bir yer olduğu için (yalan söyleyemem ben de merak ediyordum) pazar günü onu da yanımıza alarak Ataşehir'deki şubenin yolunu tuttuk. Burası ile ilgili detaylı bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. 


Gitmişken çok ufak bir alışverişimiz de oldu. Kuzenim için aldıklarımız şuan kendisinde olduğu için onları bloga ekleyemiyorum. Ben de hatıra olması açısından 2 parça ürün aldım.
İlk aldığım bu şirin mi şirin peçete oldu. Kendisi çoktan çeyizde yerini aldı bile. (Evet, şimdiden çeyizime peçete alıyorum. Nasıl olsa bozulacak bir şey değil.. )
Fiyatı : 7.90 TL


İkinci aldığım ise bu minik sevimli Hello Kitty oldu. Hem bizimle gelen kuzenime hem de kardeşine birer tane aldık farklı modellerinden. Benimkini Garfield seçti :)
1 TL'den biraz daha büyük ve şu kadarcık şey 12.90 TL


Kadıköy'de gezdikten sonrasında Forum İstanbul'a geçtik. Uzun süredir aklımda olan Flormar ojelerini topladım.

Flormar Matte M01 : 3.50 TL
Flormar ICY Top IT04 : 2.85 TL
Flormar Light Summer LS06 : 1.95 TL
Flormar Wet Look WL05 : 3.50 TL
Flormar Black Dot BD03 :  2.85 TL
Flormar Glitter GL07 : 4.95 TL
Flormar Sorbet S04 : 3.50 TL


Sonrasında Golden Rose standına uğradım. Carnival serisinin bu sarı ojesi çıktığı zamandan beri aklımdaydı. Ancak bulamadığım için bir türlü alamamıştı. Artık kendisi benim oldu.
Golden Rose Carnival 14 : 6 TL

Ojelerin yazısını yazmayı düşünüyorum ancak istediğiniz varsa öncelik tanıyabilirim.


Claire's önünden geçerken ne zamandır aklımda olan donut tokalarından almak için içeri girdim.
Donut Topuz Tokası : 9.99 TL
30'lu lastik toka (15 kalın - 15 ince) 14.90 TL


Sonrasında İkea'dan fırçalarım için şu mumluklardan aldım. Keşke küçük boyunu alsaymışım. Boy boy var bu mumluklardan ev dekorasyon bölümünde. Ben en küçüğünü almak yerine bir büyüğünü aldım ancak fırçalarım içinde kayboldu resmen. Bir ara gidip küçüklerinden almayı düşünüyorum. Alacaksanız 11 cm.lik olanı yani en küçük boyunu alın derim. Fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama bu boyu sanırım 6-7 TL falandı.


Son olarak gezinirken gözüme çarpan ve bayılarak aldığım bu peçetelik var. Kesinlikle çok şık duruyor. Elbetteki ben kendisini peçetelik olarak kullanmak yerine far paletlerimi yerleştirmeyi tercih ettim. Pek de güzel oldu bence. LIKSIDIG Peçetelik : 6.99 TL

2 yorum:

  1. çok güzel bi yazı olmuş canım, peçetelik fikrini bende beğendim :)güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...