_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

10 Eylül 2013 Salı

Sleek Storm Palette 578


Akmayan Gözkalemi'nin çekilişinden kazandığım hediyelerden biri ve bence en güzeli bir Sleek Far paleti oldu. Bendeki paletin tam adı ve numarası Sleek Storm Palette 578..


Sleek, özellikle far paletleriyle ilgi toplayan bir İngiltere drugstore markası. Özellikle Mac ve Urban Decay farlarına dupe olarak gösterilen paletleri ve renkleri ile ilgili topluyor. Ayrıca bu farlar, pigmentasyon olarak çok başarılı olduğu söylemiyle de merak uyandırıyor. Son zamanlarda Cloud10Beauty sitesinden alışveriş yapan bloggerlar attığı için ülkemizde de sık sık ismi duyulur hale geldi. Şık ve ince tasarımlı ambalajı benim gibi birçok kişinin gönlünü çelmeye yetiyor. Fiyat olarak da oldukça uygun. Gümrük korkusu da olmasa pek güzel olur.


Bu far paleti 3 adet mat ve 10 adet simli / ışıltılı fardan oluşuyor. Farların yapısı çok yumuşak ve maalesef özellikle mat olanlar çok tozutuyor. Kalıcılıkları orta seviyede.
Simli olanların pigmentasyonu söylenildiği kadar iyi ancak mat olanlar için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Rengini elde edebilmek için üst üste uygulamak gerekiyor.



Fotoğrafta görmüş olduğunuz ilk sıra paletteki alttaki farlar, ikinci sıra ise paletteki üstteki farlardan oluşuyor. İlk çektiğim fotoğraflar kötü olunca böyle ayarlamak zorunda kaldım.


Görmüş olduğunuz gibi özellikle koyu renk simli / ışıltılı farlar renklerini çok güzel veriyor. Diğer renkler için de far bazı uygulayarak başarılı sonuçlar almak mümkün. 
Tozutma sorunu dışında herhangi bir sorunu yok. Severek kullandığım far paletlerinden.
Cloud10Beauty sitesinde Sleek Far Paletlerinin fiyatları 9.99 £ ~ 27 TL


Merak edenler için kutusunun arkasında içeriğindeki maddeler yer alıyor.

8 yorum:

  1. çok merak ediyorum bu far paletlerini ama mat tonların ağırlıkta olduğu bir palet istiyorum güzel anlattın bide sunseti yakından görmek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ♥ Cloud10Beauty'den fırça siparişlerim var eğer sorunsuz gelirse farklı Sleek ürünleri de denemek istiyorum, yeni siparişlerim olacak. Her ne kadar mat far kullanmayı sevsem de sanırım Sleek farlarından tercihim simli/ışıltılı olanlar olacaktır.

      Sil
  2. bende cloud10beauty alışverişi yapmak istiyorum tek tek bakıyorum yorumlara gayet güzel yorumlamışsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ♥ Bu çekiliş hediyemdi ancak yakın zaman önce bir sipariş verdim, gelmesini bekliyorum. Umarım sorunsuz gelir ve alışverişim, aldıklarım hakkında yeni yazı yazabilirim.

      Sil
  3. Beğenmene çok sevindim <3 Swatch'lar da çok başarılı olmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. renkleri çok güzel :) bu arada blogumda bi çekiliş var senide beklerim :)

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...