_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

26 Eylül 2013 Perşembe

Real Techniques - Blush Brush


Bir süre önce elimdeki Real Techniques fırçalarından Expert Face Brush'ın yazısını yazmıştım.
Okumak isterseniz sizi şöyle alabilirim. Bugün de aldığım günden beri severek kullandığım bir diğer Real Techniques fırçası olan Blush Brush'ın yazısını yazmak istedim. 


Blush Brush; hem şekli hemde şıklığı itibariyle en çok tercih edilen Real Techniques fırçalarından birisi. Bu fırçaları incelediğimde gözüme ilk kestirdiğim fırçadır kendisi. Öyle ki asla "pişman olur muyum?" diye düşünmedim. Verdiğim parayı hak etmeyecek olsa bile "benim olmalı" dediğim bir fırça oldu.


Alılık ve pudra gibi toz ürünleri uygulamak için tasarlanan bu fırça her iki işte de görevini başarıyla yerine getiriyor. Genellikle allık uygulamak için kullandığım bu fırçanın pudra uygularken ki başarısına da hayran kaldım. Özellikle çok iyi dağıtmam gerektiğini düşündüğüm riskli renklerde bu fırçayı kullanarak doğal bir görünüm elde ediyorum. Ayrıca cildime uyguladığım fazla ürünü dağıtmakta da başarılı kendisi. Sizlere yumuşaklığını hissettirebilmenin bir yolu olsun isterdim; o kadar yumuşak bir fırça ki kuş tüyüyle cildinize masaj yapıyormuşsunuz hissi yaratıyor. Tüm Real Techniques fırçalar gibi sentetik yapıda ve temizlemesi inanılmaz kolay. Üstelik kuruma süresi de süper hızlı :)

Cloud10Beauty sitesinden 11.99 £'ya sahip olabilirsiniz. Ayrıca Real Techniques fırçalar artık Türkiye'de satılmaya başladı. Kozmela.com sitesinde henüz sadece 2 seti bulunan fırçaların geri kalanının da kısa sürede ülkemize geleceği söyleniyor. Üstelik yurt dışı fiyatlarıyla eş değer durumda.

Expert Face Brush ve Blush Brush dışında kullanıp memnun kaldığınız Real Techniques fırçaları var mı?
Bir sonraki Real Techniques alışverişimi nasıl oluşturmalıyım? Fikirlerinize açığım :)

2 yorum:

  1. Blogunu yenı kesfetmiş olmam. İsminden dolayı dıkkatımı cekti. Bende beklerım seni bloguma keyıf alırsın umarım. :)
    Bu arada forever new canta cekılısım var onada beklerım seni. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...