_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

2 Eylül 2013 Pazartesi

Flormar Matte M01 - Flormar Glitter GL07


Madem güzel güzel ojeler aldım, bunları sürmeye ve sizlerle paylaşmaya devam edeyim o halde.  Dünden beri tırnaklarımı süsleyen 2 güzel oje var. Hatta bugün ojelerimin numarası soruldu :)


Öncelikle tüm tırnaklarıma 2 kat Flormar Matte Beyaz (M01) uyguladım. Aslında bu ojeyi almamak için direniyordum. Mat ojeler çıktığında renk renk mat oje almak yerine tek bir matlaştırıcı alıp dilediğim renk mat oje yaratırım düşüncesindeydim. Uzun bir süre de öyle devam etti. Ancak sürekli beyaz ojemin üzerine matlaştırıcı uyguladığımı fark edince kendimi bu eziyetten kurtarıp en azından beyaz oje almaya ikna ettim, iyi de yapmışım. Diğer mat ojelerde olduğu gibi kuruma hızı başarılı. Kalıcılıkları orta seviyede. Üzerine bir top coat uygulayamadığınız için kalıcılığı biraz zayıflıyor. Ancak çok isterseniz üzerine matlaştırıcı ile geçerek top coat görevinde kullanabilirsiniz :) Bir sorun olacağını sanmıyorum. 


Daha sonra biraz renk katmak istediğim için sadece yüzük parmağıma yoğun tek kat Flormar Glitter Mavi (GL07) uyguladım. Gerek duyulduğunda 2 kat uygulanabilir bir oje.


Flormar Glitter - GL07 : İçerisinde iki farklı boy lacivert altıgen ve gümüş rengi ince şeritlerden oluşuyor. Çok yoğun bir görüntü istemiyorsanız kalın bir kat yeterli oluyor ancak daha parlak ve yoğun bir görüntü için 2-3 kat uygulayabilirsiniz. Kuruma hızı orta derecede. 

2 yorum:

  1. ben bu beyaza her zaman bayılmışımdır yaa. sana da çok yakışmış canım.
    kozmetiktutkunu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende böyle kireç beyazı ve yakın renkleri tek sürmeyi pek sevmem ama mat olunca güzel oluyor :) Teşekkür ederim.

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...