_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

20 Eylül 2012 Perşembe

Yardım :(

Evet, bu bir yardım çağrısıdır :(
Fikirlerinize ihtiyacım var..

Öyle aman aman ojem yok. 50-60 tane kadar kendileri. Ancak saklama konusunda sorun yaşıyorum..
Önceleri bir sepetin içinde muhafaza ediyordum ama hem sepete sığmamaya başladılar hemde altta kalan ojelere ulaşmam bir hayli zor oluyordu.


Daha sonra gördüğünüz şu 3lü kutu / dolap lardan aldım..





Yatay bir şekilde dizince üstteki 2 raf ve alttaki rafın yarısını doldurdu ojeciklerim..




Görüldüğü gibi dik bir şekilde yerleştiremiyorum..
Rafların yüksekliği yaklaşık 4-5cm kadar..

Sormak istediğim şey şu;
Bunların daha yüksekleri var mıdır? Yani ojelerimi dik bir şekilde sığdırabileceğim yükseklikte..
Sizler ojelerinizi nasıl saklıyorsunuz?

Fikir verin bana lütfen :(
En azından ojelerimi 1 rafa falan sığdırabilsem diğer raflara da makyaj malzemelerimi vs koyarım diye düşünüyorum..

9 yorum:


  1. ayy bayıldım ya çok güzeller hep bu kadar çok ojem oldun istiyorum ama çok olunca da koyacak yer sıkıntı oluyor hele flormarın uzun kapaklı ojelerini hiç sığdıramıyorum.kolay gelsin çözüm üreten olursa bizde faydalanırız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef flormar gibi ojelerin boy sorunu var bir de golden rose paris serisinin ojeleri 2 ojelik yer kaplıyor resmen.. :/
      sürekli ojelerin yerini değiştirmekten sıkıldım kalıcı bir çözüm bulmam şart :(

      Sil
  2. Maşallah:))Ben eskilerini hep atıyorum ama anladığım kadarıyla seninkiler hepsi yeni.Mahallendeki kuaförlerden nereden malzeme aldıklarını sor,onlar iyi bilirler.Bu kutuyu da makyaj malzemesi kutusu yap.Fikrim işe yarar umarım:) Ya da google arama motoruna kuför malzemeleri yaz belki işine yarar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet neredeyse hepsi yeni yaklaşık bu kadar ojemi dağıttım zaten :)
      teşekkür ederim fikir için, umarım bulurum :)

      Sil
  3. Karton kutuları istdiğin yükseklikte kesip kapla üstüste koyabilirsin, Bana da beklerim:

    http://cosmopatra.blogspot.com/

    Bire en hizlı kuruyan en kalıcı oje markası hngisi sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)
      elimdeki ojeler içinde kesinlikle en iyisi china glaze ojeler.. diğer ojelerle kıyaslanırsa evet pahalılar ve bu nedenle daha önce deneme fırsatım olmamıştı.. şuan elimde 2 tane var ve kesinlikle kalıcılıkları, kuruma süreler harika..
      bunun dışında daha uygun fiyatlı ojeler derseniz pastel ojeleri tavsiye edebilirim, kalıcılıkları gayet iyi :)

      Sil
  4. Amerikan ojeleri herzaman iyidir. Ama kimya mühendisi olarak benim bildiğim ojeler akrilik yüzeye sahip oldukları için tırnak yatağını kapatırlar böylece uzun süre kullanımda tırnaklarda sararma ve incelme olur. Bunun için törpüsüz uygulanan kalıcı oje eve almak istedim. Maalesef uv ışınıyla kuruduğu için almadın. Çünkü 5-6 ürün kullanıyorsun. 25 dakika harcıyorsun. 15 dakika bekliyorsun. Hava ile kurumuyor uv ışınıyla kuruyor. Hem çok maliyetli hem de çok maliyetli. Tamam bir kaç marka hava su geçiiyor jessica ve cnd. Ama evde mantıklı değil. Sonra amerikadaki güzellik fuarında muhteşem bir şey gördüğüm. Hava su geçiren, hava kuruyan, 2 ürünle yapılan,toplamda 5 dakika yapılan ve kuruyan, 2 dakikada çıkan kalıcı oje. Fusion 2.5.2 diye bir ürün türkiye'deki Jessica temsilcisini aradım. Bu ay sonuna doğru türkiye'ye gelecekmiş. Aman derim kaçırmayın. Fuarda yaptırdım tam 3 hafta durdu. Ama tanıtım olduğu için alamadım. Türkiye'ye gelmesini dört gözle bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. ben ahşap sandıkta saklıyorum ama bahsettiğin gibi dik bir şekilde koyunca rengini anlayamıyorum tek sıra halinde bir rafa dizmek lazım aslında=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef yaklaşık 90 tane ojeyi tek sıra halinde dizebileceğim bir yerim yok :)
      bir arkadaşın tavsiyesi üzerine şuan ayakkabı kutusunda saklıyorum.. boyu uzun olduğu için dik bir şekilde rahatça sığıyorlar.. renkleri görmek içinde kapaklarını boyadım :)
      kağıdın üzerine ufak bir damla oje döküp kapağı bastırıyorum böylece ojenin rengini üstten bakınca da görmüş oluyorum :)

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...