_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

4 Eylül 2012 Salı

Ürün İncelemesi : Bembeyaz Dişler

Bir süredir internetten diş beyazlatma jellerini araştırıyordum.
Ne kadar diş sağlığıma özen göstersem de düzenli bir şekilde dişlerimi fırçalasam da öyle bembeyaz dişlere sahip olamıyordum.
Diş yapımdan kaynaklanan bir durum olduğunu öğrendim ve dişçiye gidip beyazlatmadığım sürece istediğim beyazlığa sahip olmam zor.
Diş beyazlatma jelleriyle bu işlemi evde uygulayabilir miyim acaba diye düşünmeye başladım.


İnternet sitelerinde White Light Diş Beyazlatıcı'yı gördüm.
Uzun süre ortodonti tedavisi gördüm ve hala kontrollerim sürüyor. Bir sakıncası olup olmayacağını merak ettim ama sorduğumda hiçbir zararının olmadığını öğrenince denemeye karar verdim.


Kullanımı:

Normalde oldugu gibi dislerinizi firçalayiniz. Iki jel tüpünü birbiriyle karistirip, dis tabakasinin üst ve alt taraflarina ( ortalama 4,6 cm. genisliginde ) sürünüz. Dis tabakasini disinize yerlestirip, Isik kaynagini dis tabakasinin üzerine yerlestirin. Dudaklarinizla isik kaynaginin dis kismini tutunuz. Isik kaynagini açmak için güç tusuna basiniz. Isik kaynagi on dakika sonra islemin bittigini göstermek için kapanacaktir. Ek beyazlatma için 10 dakikalik ikinci seansi da yapabilir ve en iyi sonucu almak için seansi 3 defa tekrarlayabilirsiniz ( toplam 30 dk ).
Yogun beyazlatma için, bu beyazlatma ürününü 30 dk lik bir uzunlukta günde bir kez, bes gün kullanin. Her kullanimdan sonra dis tabakasini ve isik kaynagini durulayiniz. Ürünü kullandiktan sonra sicak, soguk içecekler ve sigara tüketilmemesi önerilmektedir.




5 gündür düzenli şekilde kullanıyorum. Bazen 20 bazen 30 dk. tutarak işlemi sonlandırıyorum.

Artık dişlerim normalden çok daha beyaz :)

Ben bu ürünü indirimdeyken 5 TL. ye (küsüratını hatırlamıyorum) aldım ve 5 Liralık bir ürünün bu kadar iyi bir sonuç çıkaracağını tahmin etmezdim.
Dişlerim çok çok beyaz durumda değil ama eski haline göre çok daha iyi durumda.Herhangi bir sızlama falan olmadan rahatça kullandım.
Eğer böyle bir ürüne ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız ve özellikle çok fazla kahve, çay vb. kullanıyorsanız deneyebileceğiniz pratik bir çözüm.





6 yorum:

  1. Ben de bu tarz ürünleri merak ediyorum ama bir türlü cesaret edip alamadım.Watsonsta set halinde 30 liraydı.Ama 5 lira çok komik :)Nereden aldın ?Bu arada iyi günlerde kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.yakaladinyakaladin.com/ un indirim anına denk geldim :)
      doktor sakıncası olmayacağını söylediğinde de denemeye karar verdim

      Sil
  2. bu ürünü bende kullandım ama bende sızlama yaptı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dolgu falan varsa ondan olabilir. zaten ürün tanıtımında da dolgusu olan insanlarda ya da diş hassasiyeti olan insanlarda sızlama yapabileceği yazıyor..

      Sil
  3. iyi sonuç almana sevindim ;)

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...