_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

3 Eylül 2014 Çarşamba

The Balm Betty-Lou Manizer || Bronzer İncelemesi

Hala yazın ortasındaymış gibi sıcak bir Eylül gününden Merhabalar!
Zaman zaman eski yazılarıma dönüp baktığımdan fark ettim ki The Balm'ın "-Lou Manizer" ailesinden sadece Betty'e blogumda yer vermemişim :)
Bu üç güzel kız kardeş arasında haksızlık olmaması adına hemen sizleri uzun süredir bana eşlik eden Betty-Lou Manizer ile baş başa bırakıyorum.


The Balm Betty-Lou Manizer : Diğer iki kardeşi gibi içerisinde yoğun ışıltılar barındırıyor ve pigmentasyonu oldukça başarılı. Koyu rengi dolayısıyla buğday ve esmer tenlilere daha çok yakışacağını düşündüğüm bu bronzer beyaz tenliler için de hafif uygulamada hoş bir sonuç yaratıyor. Kardeşi Cindy-Lou Manizer gibi allık ve far olarak kullandığımda da sonucu çok sevdim.


The Balm'ın sahip olduğum tüm ürünleri gibi -Lou Manizer ailesi de iyi ki almışım dediğim ürünlerden. Betty-Lou Manizer doğru ve dozunda uygulamada her cilt tonuna önerebileceğim çok yönlü bir ürün.


İndirimsiz haliyle 40 TL gibi bir fiyata sahip olan bu ürüne %40-%50 gibi güzel indirimlerde çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. The Balm markasına ait ürünleri Gratis mağazalarından bulabilirsiniz.

Henüz okumadıysanız;

The Balm Mary-Lou Manizer || Aydınlatıcı İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...