_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

23 Mayıs 2014 Cuma

The Balm Cindy-Lou Manizer || Aydınlatıcı İncelemesi

Güzel bir İstanbul gününden daha Merhabalar :)

Bildiğiniz gibi birçoğumuzun aşık olduğu The Balm'ın Mary Lou aydınlatıcısına kısa bir süre önce kardeş geldi. Ne zaman ülkemizde görürüz diye düşünmeye başlasak da çok geçmeden Gratis'lerde yerini aldı.
Görselleri incelediğimde birçok kişi gibi bende acabalar yaşadım. Aslında farklı markalarda muadilleri olsa da alıştığımız aydınlatıcılardan biraz farklı olan rengi hem oldukça albenili hem de göz korkutucu geldi bir an. Her şeye rağmen ilk Gratis alışverişimde testerları inceleme gereği bile duymadan kendimi kasada buldum.


The Balm Cindy-Lou Manizer : Şeftali - Pembe bir alt tona sahip. En az Mary-Lou Manize kadar ışıltılı. The Balm markasına ait ürünlerin genelinde olduğu gibi pigmentasyonu oldukça başarılı. 
Renginden dolayı beyaz / açık tenliler için allık olarak çok daha uydun olsa da bronz / buğday / esmer tenliler için çok hoş bir aydınlatıcı olacaktır. Hala bembeyaz olan cildimde allıktan öteye geçemese de biraz bronzlaştığımda aydınlatıcı olarak da denemek için sabırsızlanıyorum. 
Ayrıca Mary-Lou da olduğu gibi bu ürünü de far olarak kullandığınızda sonuç mükemmel :)




İyi ki sahibim dediğim The Balm ürünleri arasında yerini alan Cindy-Lou Manizer'ın fiyatı 50.50 TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...