_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

10 Mart 2014 Pazartesi

English Home Alışverişim

Yağmurlu ve gri bir İstanbul gününden hepinize Merhabalar :)
Sizi bilmem ama ben böyle havalardan nefret ediyorum. Ruhum sıkılıyor resmen. Hemen hemen her gün haberlerde duyduğumuz kuraklık haberleri sebebiyle yağan yağmurlara sevinsem de kıştan da böyle kapalı havalardan da hiç hoşlanmıyorum. Hal böyle olunca günü renklendirebilecek bir yazı hazırlamak istedim.


Şuan yazısını yazacağım ve asla pişman olmadığım alışverişin tek suçlusu Uzun İnce Kıvırcık blogunun sahibesi olan cici hatundur. - Ne de bayılırım alışverişlerimin suçunu başkalarına atmaya :) -
Kendisi hem blogunda hem de instagram hesabında English Home alışverişlerini ballandıra ballandıra gösterince ben de dayanamadım doğal olarak :) Sağ olsun sevdiceğim de benim için bulmuş bu güzelleri.


English Home mağazalarında mutfak eşyaları bölümünde %50 indirim var. Stoklar tükenene kadar devam edecek bu indirim ne yazık ki internet sitesinde yer almıyor. Bu cici ürünleri sitede aramama rağmen sonuç hüsran. Ancak yakınınızda bir English Home mağazası varsa mutlaka gidip bir incelemelisiniz.
Benim gereğinden fazla mutfak eşyam - tamamen ıvır zıvır - olduğu için minimum hasarla atlattım :)


Tercihimi görür görmez aşık olduğum 2 fincandan yana kullandım. Ancak indirim bölümünde çeşit çeşit demlikler, kupalar ve iki katlı pasta/cupcake stantları da bulabilirsiniz.


%50'lik indirim ile birlikte;
Fincanlar 15 TL,
Kupalar 10 TL,
Demlikler 23 TL,
Pasta/Cupcake standının fiyatını ne yazık ki hatırlamıyorum.

Çeyiz alışverişlerim hız kesmeden devam ediyor :) Daha yakından takip edebilmek için instagram hesabıma beklerim :) Blogda paylaşmadığım alışverişlerim de instagramda yer alıyor.


2 yorum:

  1. Öncelikle adıma yaptığın güzel yorum için teşekkür ederim canim :-) tekrar ıyi günlerde afiyetle kullanmani dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım :) Güzel günlerde kullanalım ♥

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...