_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

23 Mart 2014 Pazar

Bourjois Bronzing Primer Base Lissante Soleil

Güzel bir pazar gününden Merhabalar :)
Gerek ülke gündemi gerekse de kişisel sebeplerle boşladığım bloguma yavaş yavaş geri dönme vakti.
Bugünkü yazımın son zamanlarda elimden düşürmediğim bir ürün üzerine olmasını istedim.


Bildiğiniz gibi Bourjois ürünleri bir süre öncesine kadar Watsons ve Boyner'lerde satılıyordu. Ancak Watsons'dan stantları kaldırıldı. Bildiğim kadarıyla Boyner'lerde hala satışı devam eden bir marka. Buna rağmen markanın her ürününü Türkiye'de bulmak ne yazık ki mümkün değil. Ben de bu nedenle hem yurtdışından alışveriş yapan Türk bloggerlarda hem de yabancı bloggerlarda gördüğüm, merak ettiğim ve çılgıncasına istediğim Bronzing Primerını instagramda yer alan satış hesaplarından biri üzerinden aldım.
Tercihimi kittyshopbyk adı ile bulabileceğiniz Kübra Hanımdan yana kullandım. Kendisi oldukça tatlı dilli ve çok ilgili bir bayan. Eğer alışveriş yapmak isterseniz öncelikle sayfasına bir göz atın derim :) 


Bourjois Bronzing Primer; primer olarak geçen bir ürün. Ancak dilerseniz tek başına dilerseniz de fondöteninizin altına ya da üstüne uygulamanız mümkün. Puding görünümündeki bu ürün köpük yapısıyla görsel olarak bile gönülleri fethedebilecek cinsten. Kokusunun çikolata gibi olduğunu söyleyemeyeceğim ancak hafif olan kokusunun neye benzediğini de tam olarak anlayabilmiş değilim.


Stippling Brush - MAC 187 tarzı fırçalarla cildinize oldukça doğal bir bronzluk katabileceğiniz bu ürünü benim yaptığım gibi Expert Face Brush - Fondöten tarzında fırçalarla uygulayarak daha keskin ve belirgin bir görüntü de elde edebilirsiniz. Benim cildimde hiçbir şekilde turuncu durmadığı için köpük yapısı sebebiyle modlaj - kontör işlemleri için de oldukça başarılı bulduğum bir ürün oldu.


Özellikle fondöten altına uyguladığımda cildimde ilk anki görüntüsünden hiçbir şey kaybetmeyen bu ürünle aşk yaşadığım doğrudur. 18 ml.lik miktarını bir bronzlaştırıcı için fazla bulsam da çok uzun süre benimle birlikte olmaya devam edecek bir ürün. Bu ürünle ilgili uygulama videosu çekmek gibi bir düşüncem olsa da henüz başarabilmiş değilim. İlerleyen günlerde bu istediğimi yerine getirebilirsem tekrar karşılaşabilirsiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...