_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

18 Şubat 2014 Salı

Batiste Kuru Şampuan - Batiste Dry Shampoo

Bahar aylarından çalınmış güneşli bir İstanbul gününde, sizlere yeni ürün tanıtım yazısı ile Merhabalar :)
Deneyimlediğim, deneyimlemeye devam ettiğim ve yazısını yazmam gereken bir sürü yeni ürün var çekmecemde. Bir süre üst üste ürün tanıdım yazıları görmeye devam edeceksiniz blogumda.

Tüm bunları bir kenara bırakacak olursak bugün sizlere aldığım günden beri elimden düşürmediğim Batiste Kuru Şampuan'dan bahsedeceğim.


Bildiğiniz gibi kuru şampuanlar bir süredir kozmetik bloggerlarının gündeminde.
Batiste Kuru Şampuan'da bu ürünlerin başında geliyor.
Bilmeyenleriniz için; Batiste Kuru Şampuan'lar yabancı bloggerların öve öve bir hal oldukları ve biz Türk bloggerları merakta bıraktıkları bir ürün. Bir süre önce nihayet Sephora'larda satışa sunuldu. Ben bu haberi sevgili Buket (powderpuffbb bouketto) sayesinde öğrenmiş oldum :)

Ben okuduğum tüm kötü yorumlar sebebiyle kuru şampuanlardan uzak duran biriydim. Saçta beyaz beyaz pudra kalıntıları bırakmasından ve bu görüntüden kurtulamamaktan korktuğum için daha önce kuru şampuan denemeyi hiç düşünmemiştim. Ancak Batiste için yapılan tüm yorumlar olumlu olunca şans vermek istedim. En azından merakımı gidermek adına küçük boyunu aldım.


Batiste Kuru Şampuan'ın kullanımı da diğer tüm kuru şampuanlarla aynı. Kullanmadan önce hafifçe çalkaladığınız spreyi 30 cm kadar uzaklıktan saç diplerinize sıkıyorsunuz. Hafif bir şekilde saç derinize masaj yapar gibi ürünü yedirmeniz yeterli oluyor. Bu işlemle hem saçınızda kalabilecek pudraları arındırmış oluyor hemde saç derisindeki yağın emilimini kolaylaştırıyorsunuz.


Sonuç gerçekten şaşırtıcı derecede başarılı :)
Saçlarımın açık renkte olmasının avantajı ile hiçbir beyazlık göremedim. Birkaç saniye içerisinde saçımdaki tüm yağı emerek yeni yıkanmış gibi tertemiz saçlarım oldu.
Aceleniz olduğunda, aniden dışarı çıkmanız gerektiğinde, saçlarınız gün boyu sizi idare edemediğinde harika bir kurtarıcı olacaktır. Üstelik küçük boyunu almanız halinde çantanızda da rahatlıkla taşıyabilirsiniz. 
Bittikçe tekrar tekrar alacağım harika bir ürün keşfetmiş oldum :)
Şiddetle tavsiye edilir!

Şuan ülkemizde 5 çeşidi bulunan Batiste Kuru Şampuan'ları Sephora'larda bulabilirsiniz.
Büyük Boyları 25 TL
Küçük Boyları 13.50 TL

4 yorum:

  1. Wavvvvv beeee diyesim var , bugün okuduğum ikinci kuru şampuan yazısı ama sonuç süper ya , bu benim hayatımı kurtarır söyleyeyim size :)) Teşekkür ederim paylaşımın için sayenizde bilmediklerimi öğreniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :)
      Kesinlikle hayat kurtarıcı bir ürün :) Hem pratik hem de uygun fiyatlı :)

      Sil
  2. Peki kac saat idare ediyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım oldukça ince telli. Doğal olarak verdiği hacim oldukça fazla. Bu yüzden ortalama 6-7 saat sorunsuz bir şekilde idare ettiğini söyleyebilirim.

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...