_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

23 Şubat 2014 Pazar

Loreal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer || Loreal Pürüzsüzleştirici Makyaj Bazı

Haftanın en keyifli gününden Merhaba :)

 Bugünün konusu uzun süredir indirime denk getirip almak için çabaladığım ve en nihayetinde sevgililer günü indirimi sayesinde sahip olduğum bir ürün olan Loreal'in Studio Secrets Makyaj Bazı olsun istedim.


Bu makyaj bazını almadan önce kendinize sormanız gereken 2 soru var;
1 - Cilt tipim ne?                                 2 - Bu bazdan beklentim ne? 

 * Cildiniz aşırı yağlı ise bu bazdan uzak durun. Kesinlikle matlaştırma ya da yağ kontrolü gibi bir etkisi yok. Ancak normale dönük karma - normal - kuru ciltli kişilerin memnun olma ihtimali yüksek.

*Yukarıda da belirttiğim gibi ürünün kesinlikle matlaştırma ya da yağ kontrolü gibi bir etkisi yok. Eğer bu bazdan öyle bir şey bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. Ancak makyajımın uzun süre kalmasını sağlasın, makyaj öncesinde cildimi pürüzsüzleştirsin, küçük gözeneklerimi kapatsın diyorsanız ne güzel.


Köpük-Krem formda bu ürünün yoğun ancak yumuşacık bir yapısı var. Yoğun yapısı sebebiyle çok az bir miktarda ürün almanız gerekiyor, aksi halde ürünü cildinize yaymanız zor olacaktır. Yaydığınız zaman kadifemsi bir his bırakıyor ve asla ağırlık yapmıyor. Hiçbir kokusu ve kapatıcılığı yok. Ambalajında bebek pembesi rengiyle göze çarpsa da cildinize yaydığınız zaman o pembelik yok oluyor. Çok büyük gözenekleriniz yoksa gözeneklerinizin belirginliğini azaltıyor - yok ediyor. 


Eğer bir makyaj bazından çok da fazla bir şey beklemiyorsanız sizi kesinlikle tatmin edecektir. Benim beğendiğim ancak "bayıldım" diyemeyeceğim bir ürün oldu. Severek kullanıyorum.

15 ml.lik bu ürünün fiyatı 34.50 TL. İndirimde denk gelirseniz çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...