_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

24 Ekim 2013 Perşembe

Watsons Saç Bakım Cilası - Beer / Bira Özlü

Bugünün yazısı bir saç bakım ürünü üzerine olsun istedim. Saç bakımı ve kullandığım ürünlerle ilgili daha detaylı yazılar yazma fikri var kafamda şu sıralar. Fırsat bulursam saç bakım rutimini anlatan bir video ve yazı planlıyorum. Ancak biraz daha zamanı var gibi gözüküyor.
Neyse.. Biz bugünkü konumuza dönelim.


Bugün sizlere bahsetmek istediğim ürün birçok blog ve youtube kanalında duymuş olduğunuz Watsons markalı Saç Bakım Cilası / Maskesi. Bendeki beer-bira özlü olan.
Üzerinde ince telli saçlar için olduğu yazıyor ve hacim vermeyi vadediyor.




Ürün hakkında kafamı karıştıran bir nokta var; bloglarda görmüş olduğum ürünün ambalajı değişik ve içeriğinde bol miktarda paraben bulunuyor. Ancak bu ürünün içeriğine baktığımda hiçbir şekilde paraben göremiyorum. Ürün ambalajı ve içeriği değişmiş olabilir.




500 ml.lik devasa kavanozun içerisindeki ürün inci beyazı bir renge sahip.  Yoğun fakat akışkan bir yapısı var. Kokusu orta yoğunlukta fakat saçta kalmıyor. Bira gibi koktuğunu söyleyemeyeceğim. Koku hassasiyetim olmasına rağmen beni kesinlikle rahatsız etmedi.



Saçınızı şampuan ile yıkayıp duruladıktan sonra nemli saça masaj yaparak uyguluyorsunuz. Dilerseniz saç diplerinize de uygulayabileceğiniz bir ürün. 5-10 dk sonra saçınızı duruluyorsunuz.
Ancak bana sorarsanız bu kısım fena halde işkence. Saçtan durulamak bir hayli zor. Suyun sıcak, soğuk ya da ılık olması bir şeyi değiştirmiyor. Ürünü uğraşarak, bol suyla durulayabiliyorsunuz ancak. 
Ürünü alalı 2 hafta oldu ve toplamda 6 kere kullandım. Bu tarz ürünleri yorumlamak için 2 hafta kısa bir süre olsa da bu ürün için sürenin yeterli olduğunu düşünüyorum. 
Öncelikle normal bir saç kreminin verdiğinden biraz daha fazla yumuşaklık kazandırdı saçlarıma. 
Ben haftada 1 kez kullanmak yerine gözlemleyebilmek adına her yıkamada üşenmeden uyguladım. 
Verdiği yumuşaklık hissi 4-5 saate kadar sürüyor ancak sonrasında bir etkisi kalmıyor. Zaten saçlarım sert değildir. Sadece uç kısımlarımda boya olduğu için boyalı bölgeler biraz kuru ve sert. Yani saçıma uzun süreli ekstra bir yumuşaklık kattığını düşünmüyorum maalesef.
Bunun dışında saç diplerim dahil olmak üzere tüm saça uyguladığım halde hiçbir hacim belirtisi göremedim. Çok ince telli saçlarım hala sönük bir şekilde benimle birlikte.
İlk 2 kullanımda saçlarıma gözle görülür bir parlaklık kattı. Sonraki yıkamalarda sağlıklı görüntüsünü devam ettirse de o parlaklık yok oldu. Muhtemelen saçım biraz daha alıştığında o görüntü de ortadan kalkacak ve bir etkisi kalmayacak. Maalesef bu konuda da bir hayal kırıklığı.
Saçlarıma en büyük artısı tarama sırasında yarattığı kolaylık. Çok ince telli saçlara sahip olduğum için çabuk dolaşıyor ve tararken kolay kırılıyor. Bu nedenle yardımcı bir ürün kullanmak işimi kolaylaştırıyor. Ancak bu görevi sıvı saç kremleri vb ürünler gayet iyi yapıyor zaten.

Bayram indirimi alışverişim sırasında 7 TL gibi bir fiyata almıştım. Merak edenler için  ballısı, avokadolusu, süt proteinlisi, kına özlüsü, papatyalısı ve yoğurtlusu var.

Denemeye değer bir ürün olduğunu düşünmüyorum maalesef. Ancak kullanıp bitirmeyi planlıyorum.

2 yorum:

  1. Meraba canım
    ben de bu ürünü yeni aldım kullanmadım ama baklım bende etkileri neler
    benim bloğuma da göz atabiilirsin
    guzellikevreni.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın. Ben bitirebilecek kadar sabırlı olamadım bu nedenle bir arkadaşıma verdim. O benden çok daha memnun kaldı :)

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...