_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

5 Ekim 2013 Cumartesi

Çeyiz Alışverişi : Günlük Çatal-Kaşık-Bıçak

Şu sıralar çeyiz listemdeki eksikleri tamamlamakla kafayı bozmuş durumdayım. Çeyizimde olanları ve alınacakları tek tek yazdım bir deftere. Ufak tefek eşyaları görmezden gelirsek yine de zor bir işmiş.
Listemdeki eksiklerden birisi de günlük çatal-kaşık-bıçak takımıydı. Maalesef istediğim gibi bir takım bulmak konusunda çok uğraştım. Beğendiğim modeller ya kalmamış oluyordu ya da günlük kullanım için o parayı vermek bana pek de cazip gelmiyordu. Üstelik misafir için seçtiğim takım için bile fazlasıyla zorlandığımdan bu sefer daha içime sinen bir model arayışı içerisine girdim.
Tantitoni tam da bu noktada imdadıma yetişmiş oldu. Neşeli ve bir o kadar da içime sinen modelleri görünce kaçırmak istemedim. İstediğim modelden günlük kullanım için bir set oluşturdum. Küçük boy 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımım oluşmuş oldu. Yemek takımı için ise farklı modeller aramaya devam ediyorum. Sanırım onda daha sade modeller tercih edeceğim.


Yurtiçi kargo ile yaşadığım sorunlardan dolayı kargoma ancak bugün kavuşabildim. Oldukça özenli ve sağlam bir şekilde ürünlerim elime ulaştı.


Ürünlerin hepsi teker teker sarılmış bir halde çıktı kutunun içerisinden.








Aslında sadece kırmızı renkte oluşturmayı planladığım takımı misafirlerim için de kullanabileceğimi düşünerek kahvaltı setime uydurarak rengarenk oluşturmuş oldum. Böylesi daha eğlenceli oldu :)
Tanesi 5,52 TL'ye gelen takımın toplamına 198,72 TL ödemiş oldum.


Üstelik yukarıda görmüş olduğunuz mor renkte papağan şeklindeki açacak da hediye olarak geldi. Memnun kaldığım keyifli bir alışverişi daha sonlandırmış bulunuyorum :) 
Darısı diğer alışverişlerin ve eksiklerin başına diyelim.

2 yorum:

  1. ben bunlara bayıldım ama ya rengarenk ne güzel olmuşlar güle güle kullanın sevgiler :)

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...