_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

2 Ekim 2013 Çarşamba

Blog Alışverişi : Mac - Benefit

Blog satışlarını takip etmeyi iyiden iyiye bir alışkanlık haline getirmiş bulunuyorum. Kullanılmamış ya da çok az kullanılmış ürünleri uygun fiyata deneme şansı hoşuma gidiyor. Ayrıca dezenfekte edilebilir ürünlerin kullanılmış olmaları da pek dert değil benim için. Bu nedenle çok fazla önemsemiyorum.

Yine bir blog satışında gördüğüm ve dikkatimi çeken ürünler olunca kayıtsız kalamadım. Bu sefer Makyaja Yeni Başlayan Kız isimli blog ve youtube kullanıcısı sevgili Ezgi'den yapmış olduğum bir alışveriş var. Kendisinin bir satış blogu var ve gerçekten uygun fiyatlarla çok güzel ürünler yer alıyor.


Dün yollamış olduğu kargom bugün çok cici pembiş bir çanta ile elime ulaştı.



En son eklemiş olduğu ürünler arasında en çok ilgili çeken iki ürünü almaya karar verdim. Bir MAC allık ve Benefit ürünü benim olmuş oldu. Aslında almak istediğim bir allık daha vardı ancak benden önce davranan biri almış bulunduğu için iki ürünle sınırlı kaldım :) Çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu.
Benefit Posie Tint deneyeceğim ilk Benefit ürünü olacak. Sadece merak ettiğim için aldım. Kullandıktan sonra yorumlarıma blogda yer veririm. Beğenirsem yeni Benefit ürünleri için yeşil ışık yakabilirim.




Aldığım allık ise MAC Frankly Scarlet. Bu allığı uzun süre önce sevgili Hande'nin eski yazılarını karıştırırken görmüştüm. Merak ettiğim aynı zamanda korktuğum bir allık olmuştu. Evet, herkesin cesaret edebileceği bir allık değil ancak doğru kullanıldığında harika bir sonuç vereceğinden eminim. Bu güzel allık da sonunda benim olmuş oldu. Denemek için sabırsızlanıyorum.

Benim için keyifli ve güzel bir alışveriş oldu kesinlikle. Tüm ilgisinden dolayı sevgili Ezgi'ye çok çok teşekkür ediyorum ve ürünlerimi denemek için sabırsızlanıyorum.

2 yorum:

  1. Canım ben teşekkür ederim, benim için de çok güzel bir alışveriş oldu. Memnun kalmadan dolayı çok sevindim. Güzel günlerde kullan**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük bir zevkle kullanacağım. Tekrar tekrar teşekkürler :)

      Sil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...