_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

2 Kasım 2012 Cuma

ÖNEMLİ! !!! TÜM BLOGGERLARIN DİKKATİNE !!! EMEK HIRSIZI VAR! (Ojesandığı'ndan Alıntıdır)

!! TAMAMEN ALINTIDIR !!



ARKADAŞLAR BUGÜN BİR KAÇ DAKİKA ÖNCE ALDIĞIM BİR HABERE GÖRE BİR BLOGGER DEMEYE UTANDIĞIM ŞAHSİYET, SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ NAZLICAN'IN BENİM VE BİR ÇOK BLOGUN FOTOĞRAFLARINI UTANMADAN KOPYALAMIŞ BLOG LİNKLERİMİZİ KESMİŞ YA DA ÜZERİNE KENDİ LİNKİNİ YAZMIŞ "BEN ÇEKTİM" "BENİM OJEM" "BENİM TIRNAKLARIM" OLARAK YAYINLAMAYA BAŞLAMIŞTIR!

HATTA ŞEREF SINIRLARINI ZORLAR SEVİYEYE GELEREK "Arkadaşlar paylaştığım fotoğrafları benim çekmediğime dair mesajlar gelmeye başladı.Akıllı olan her insan bilir insanlar ojeyi sürdükten sonra kendi blog veya site linkini koyarlar ve bunlarda belirgin yerlerdedir ve silmek çok zordur.Benim paylaştıklarımın hepsinde mutlaka sayfa linki var ve ben tek fotoğrafla yayın yapmayı seven biriyim işinize gelirse :P Günde bir çok yayın yapıyorum bunun nedenide önceden blog açmak hayalimdi ve her türlü şeyi çekiyordum şimdide öyle sürekli olarak ojeyi silip bir kere daha yapıyorum.Bu tür şeylere inanmadığınızı umuyorum Öpüyoruuum!"
YAZMIŞTIR!

BAKIN BAKIN BENİM FOTOĞRAFIMI DA KOPYALAYARAK ÇEKİLİŞ BAŞLATMIŞ BİR DE!

BU DA ORJİNALİ, EL EMEĞİ, GÖZ NURU!!!

MÜMKÜNSE ŞU KİŞİYİ ŞİKAYET EDEBİLİR VE İLERİDE SİZİN DE BAŞINIZA BU GİBİ BİR DURUM GELMESİNİ ENGELLEYEBİLİR MİSİNİZ!?


DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR!

8 yorum:

  1. Söz konusu bloga baktım da, bariz belli fotoğrafların alıntı olduğu :)

    Facebook Blog yazarları sayfasında da paylaştım. http://www.facebook.com/pages/Blog-Yazarlar%C4%B1/114437178697088?ref=hl

    Umarım daha çok kişiye ulaşır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok acemice bu işe kalkıştığı belli. aslında bizim fotoğraflarda blog linkini verme ihtiyacı bile hissetmememiz gerekir; sonuçta bu fotoğrafı blogumda paylaşıyorsam benimdir. ancak tarz kişiler yüzünden herkes fotoğraflarda link paylaşmaya mecbur hissediyor kendini. umarım herkes bu tarz blogları deşifre eder de bu emek hırsızlığı sona ermiş olur.

      Sil
    2. Haklısın ama internet ortamı işte, özellikle kendime dair fotoğrafları mutlaka linkleme ihtiyacı duyuyorum ben.:) Geçen sene eski blogumda linksiz paylaştığım bir fotoğrafımı twitterda yeni yetme fenomenlerden biri avatar olarak kullanmıştı :)

      Bizde alıntı fotoğraflar yayınlıyoruz, ama bunların alıntı olduğunu belirtiyoruz. Blogger küçük, cesaretine hayran kaldım söz konusu kişinin :))

      Sil
    3. kesinlikle bir de paylaşmış olduğu açıklama işi iyice rezilliğe vurmuş doğrusu.. söyleyecek söz bulamıyorum

      Sil
  2. yuhh artık ya ben sizin yazılarınızı hep takip ediyorum,oje sandığını da aynı şekilde szin yaptıklarınızı çalmış hep. emek hırsızlığını kınıyoruz!!

    YanıtlaSil
  3. bu tür şeyler nadir de olsa oluyor..
    bunun önüne bir şekilde geçmeli..
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...