_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

12 Ekim 2015 Pazartesi

Yeni Bir Keşif : Portakal Rengi

Daha önce blogumda yeni keşfettiğim, alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım internet sitelerinden bahsetmiştim sizlere. Bu kez pek çoğunuzun henüz ismini duymadığından emin olduğum çok yeni bir internet sitesinden bahsetmek istiyorum.

Dermokozmetik ve Kozmetik alışverişlerinizi gönül rahatlığı ile yapacabileceğiniz Portakal Rengi


Öncelikle söylemem gerekir ki sitesinin ismi, tasarımı ve ürün yelpazesi oldukça cezbedici duruyor. Şık, sade ve basit tasarımı ile aradığınız ürünlere kolaylıkla ulaşmanıza olanak sağlıyor. Avène, Caudalie, Bioderma, Synchroline, Nuxe tanınmış ve sevilen markaları bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Dermalogica, Lierac, Synchroline Rosacure, Janson Beckett gibi pahalı markalara güzel indirimlerle ulaşma şansı sunuyor.


Siteyle ya da ürünlerle ilgili merak ettiğiniz tüm sorunların cevaplarını hızlı bir şekilde alabiliyorsunuz. Hem site üzerinden ulaşmaya çalıştığınızda hem de telefonla aradığınızda oldukça ilgililer ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Açıkçası özellikle kozmetik sektöründeki diğer internet sitelerinin tutumunu göz önüne alırsak bu durum site için oldukça büyük bir artı. 
Hem indirimlerden yararlanmak hem de keyifli bir alışveriş yapabilmek adına siteyi mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.

http://www.portakalrengi.com
https://www.facebook.com/portakalrengicom/
https://twitter.com/portakal_rengi
https://instagram.com/portakalrengicom/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...