_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

9 Nisan 2014 Çarşamba

Kız İsteme ve Söz Detayları || Söz Lokumu


Hiç şüphesiz ki söz günümüze damgasını vuran en özel şeylerden birisi kahve yanında ikram ettiğimiz lokumlar oldu. Gönül rahatlığıyla hayal ettiğimden daha güzel, daha şirin olduklarını söyleyebilirim.


Aileler tanıştığı günden beri hem instagram hem de facebook üzerinden takip ettiğim, görüştüğüm birçok kişi oldu. Kahve yanında lokum ikram etmek konusunda kararlıydım ancak bu lokumları kime yaptıracağım ve modelinin ne olacağı konusunda bir türlü karar veremiyordum.


En nihayetinde büyük güllü lokumlar ikram etmek konusunda fikrim netleşti.
Sıra, bu lokumları yapabilecek ve fiyat konusunda da beni çok zorlamayacak birini bulmaya gelmişti ki musmutluanlar instagram hesabının sahibi Ayşenur Hanım'la tanıştım.


Kendisi diğer görüştüğüm kişilerden farklı olarak bana daha tatlı dilli ve ilgili geldi.
Aslında bu model lokumlar yapmıyor olmasına rağmen beni kırmadı ve istediğim model ve renkteki lokumları hayalimden çok daha güzel bir şekilde ortaya çıkardı.


Her sorumu büyük bir sabırla cevaplayıp tüm isteklerime olumlu baktığını söylemeden geçemeyeceğim. 
Ayrıca tek derdi satış yapıp para kazanmak olan diğer kişilerden farklı olarak karşısındaki kişinin beğenisini ve mutluluğunu ön planda tutması oldukça hoşuma gitti.


Beklediğimden çok daha kısa sürede elime ulaşan lokumlarım, gelen tüm misafirlerden geçer not aldı.
İyi ki gereğinden fazla yaptırmışım; tadına doyamayıp tekrar isteyen ve eve götürenler de oldu :)
Görüntüsü kadar tadı da şahane olan bu lokumlar özel günlerinizde misafirlerinize ikram edebileceğiniz hoş, farklı ve lezzetli bir seçenek olabilir.

Eğer farklı modeldeki lokumları incelemek ya da sipariş vermek isterseniz:
İnstagrammusmutluanlar
Facebook : Musmutlu Anlar
Message Me : musmutluanlar
Mail : musmutluanlar@gmail.com 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...