_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

30 Aralık 2013 Pazartesi

İlk Lila Kutu : Keşif - Aralık 2013

Bildiğiniz gibi Lila Kutu bir süre önce sırada bekleyen pek çok müşterisini memnun edebilmek adına Keşif Kutusu adı altında yepyeni bir uygulama başlattı. 
Her değişken olmak üzere kendi belirledikleri gün ve saatte az sayıda kutuyu satışa sunuyorlar. Kutuların satışa çıkacağı gün ve saatte önceden belirtildiği ve az sayıda kutu olduğu için bu süreçte site oldukça yoğun oluyor. Birçok kişinin "Yine alamadım" sitemlerini okuyor, dinliyordum. Bende her defasında bu kişiler arasında kalarak üzülüyordum. 
Ancak Aralık kutusu için çok hırs yaptım. Site 16:00'da satışın başlayacağını belirtmesine rağmen ben 15:45'de çoktan sayfayı açmıştım bile. Satış saati geldiğinde ise site dondu ve hata vermeye başladı. Uzun denemeler sonucu 16:16'da işlemi tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadım ve öğrendim ki 16:20'de kutular tükenmiş. Gerçekten birkaç dakika ile bu şansı yakalamak güzel.

26 Aralık 2013 Perşembe

Küçük Bir Soru - Çekiliş


Bu sefer sizden gelen yorumlara göre bir karar vermek istiyorum. Çok fazla şartı olmayan bir çekiliş planlıyorum ancak nerede düzenlemem gerektiğine siz karar verin istiyorum.




19 Aralık 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi : Avon Mega Effects Mascara

Taslaklarda unutulmuş bir yazıyla kocaman Merhaba !
Avon'un birkaç ay önce çıkarmış olduğu, sıra dışı tasarımıyla herkesi şaşkına çeviren Mega Effects Mascara'yı firmanın göndermesi üzerine deneme şansı bulan bloggerlardan oldum. 


Geldiği ilk günden beri elimden düşürmediğim bu maskara ile ilgili çokça yazı okumuş ve bol bol denemiş biri olarak artık yorumlarımı paylaşma zamanı geldi diye düşünüyorum.

5 Aralık 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi : Avène Termal Su

Fotoğraflanmayı bekleyen pek çok ürün, yazısının yazılmasını bekleyen pek çok fotoğraf var şu sıralar. Hayatım ve dolayısıyla bu blog ne zaman sakin bir düzene girecek hiçbir fikrim yok.
Sınavlarımı yeni atlatmışken yetiştirmem gereken çok sayıda iş olması, dinlenmeme dahi engel oluyor. Ancak fırsat buldukça çok da özenli olmasa bile ufak ufak yazılarla blogu boş bırakmadan devam etmeyi düşünüyorum. Aslında aklımda uygun zamanı bekleyen pek çok fikir ve proje var.
Özel hayatım dahil her şeyi zamana bırakmış durumdayım ve umuyorum ki zaman beni yanıltmaz :)

Bu kadar gevezelikten sonra asıl konumuz olan Avène Termal Su hakkında konuşabiliriz sanırım.

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...