_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

30 Kasım 2013 Cumartesi

MAC Melba Allık

Bugünün konusu uzun süre almak için yanıp tutuştuğum, aldığım günden beri de aşk yaşadığım MAC'in Melba allığı olsun istedim. Zira bu allığa blogumda yer vermemek büyük haksızlık olurdu.
Bu allığı ilk olarak Gizem İlktan'ın youtube videolarında görüp çok beğenmiştim. Kendisi uzun süre "Melba, Melba, Melba..." diyerek herkesi meraklandırdı bu konuda. Benim gibi birçok kişi de Gizem İlktan sayesinde tanıştı bu allık ile. Ne yazık ki bu alığa en geç kavuşanlardan biri ben oldum.

Bu allıkla tanışma hikayemi bir kenara bırakıp ürün ile ilgili konuşmak gerekirse;


27 Kasım 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi : Sephora Angled Liner . Eyeliner Biseauté #15

Yaklaşık 1 buçuk yıldır jel eyeliner kullanan biri olarak eyeliner fırçalarına merakım olmaması biraz çelişkili bir durum. Avon'un eyeliner fırçası ile istediğim şekilde eyeliner çekebildiğim için hiçbir araştırma yapma gereği duymamıştım bugüne kadar. Ancak Maybelline'in jel eyelinerını merak edip aldığım günden beri iki fırçayı değişimli olarak kullanmaya devam ettim uzunca bir süre.


Sephora'nın Eskiyi Getir Yeniyi Götür (%30 indirim) kampanyasından kısa bir süre önce Sephora markalı eyeliner fırçası ile ilgili birkaç yerde güzel yorumlar okuyunca kendisi alışverişime dahil oldu.

23 Kasım 2013 Cumartesi

Essence Metal Galm Eyeshadow : 06 Miss Tangerine / 07 Golden Up!


Önceki yazımda gördüğünüz ve şu sıralar aşk yaşadığım iki güzel far var bugün mercek altında.
Essence, Metal Glam serisini çıkardığında büyük bir ilgi ile incelemiştim bu farların swatchlarını. Çünkü her biri ışıl ışıl her biri hem ambalajıyla hem de yapısıyla göze hitap eden farlar.
Daha önce bu seriye ait iki far denemiş ve sizlere düşüncelerimi burada aktarmıştım. Şimdi ise elimde olan diğer iki renk ile ilgili düşüncelerimi aktarmaya geldi sıra.

18 Kasım 2013 Pazartesi

Minik Gratis ve Watsons Alışverişim

Alışveriş yazılarını okumayı ve özellikle ürünlerin güncel fiyatlarını takip etmeyi sevenlerdenim. Bu nedenle elimden geldiğince yaptığım alışverişlere blogumda yer vermeye çalışıyorum.


Geçenlerde kendim için olmayan bir Gratis alışverişim oldu. Ancak benim için "Gratis = Eli boş çıkamazsın!" demek olduğundan dolayı kendim için de bir şeyler almış bulundum. 

MAC Alışverişim : Pro Palette Large / Dou - Pro Palette Blush X6 Insert - Power Blush / Pro Palette Refill Pan (Melba)


Uzun süredir kararsızlık sancıları çektiğim, bir gün "Hayır, gereksiz." dediğim halde ertesi gün "Banane yaa istiyorum işte!" diye inlediğim MAC alışverişimi sonunda gerçekleştirmiş bulunuyorum.

8 Kasım 2013 Cuma

İndirim Haberi : Flormar "Lights Of Flowers" Alışverişim


Sosyal medya paylaşımları sağ olsun; indirimlere kayıtsız kalamaz hale geldim. İhtiyacım olsa da olmasa da indirimlerden faydalanarak yeni ürünler denemek herkes gibi benim de hoşuma gidiyor.
Flormar'ın 1-30 Kasım tarihleri arasında belirli ürünlerde %80 indirim yaptığını duyurmasının ardından hemen hemen her blogger soluğu Flormar'da almış olacak ki özellikle Instagram hesabımda bol bol Lights Of Flowers koleksiyona ait ürünlerin fotoğraflarını görmeye başladım. İndirim Lights Of Flowers koleksiyonu başta olmak üzere şurada yer alan her ürün için geçerli. Ancak herkes gibi benim de en çok ilgimi çeken kısım bu koleksiyona ait ürünler oldu elbette ki.

4 Kasım 2013 Pazartesi

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: 5 Kişiye Physicians Formula Allık HEDİYE : Dermome...

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: 5 Kişiye Physicians Formula Allık HEDİYE : Dermome...:  5 Kşiye Physicians Formula Happy Booster Allık HEDİYE   Dermomedi.Com sponsorluğunda düzenlediğim yepyeni bu HEDİYE ÇEKİLİŞİNE k...

Benefit Posietint Lip & Cheek Stain



Bugünkü yazım edindiğim ilk ve tek Benefit ürünü üzerine olsun istedim. Ekim ayının başında MAC Frankly Scarlet allık ile birlikte Makyaja Yeni Başlayan Kız isimli blog ve youtube kullanıcısı sevgili Ezgi'den almıştım.

1 Kasım 2013 Cuma

MAC Frankly Scarlet Blush - Allık



Bugün sizlere ilk görüşte herkesi korkutan ancak doğru uygulandığında çok hoş bir sonuç yaratan MAC'in Frankly Scarlet allığını tanıtmak istiyorum. Bu allığı Ekim ayının başında Benefit PosieTint ile birlikte Makyaja Yeni Başlayan Kız isimli blog ve youtube kullanıcısı sevgili Ezgi'den almıştım.

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...