_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

30 Eylül 2013 Pazartesi

L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil


Haftanın ilk yazısı tavsiye edeceğim bir ürün olsun istedim. Neredeyse bütün bloglarda görüp okuduğunuz L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil yeni çıktığı zamanlarda Migros'ta karşılaşıp aldığım ve o günden beri bayılarak kullandığım bir ürün oldu. Hatta öyle ki diğer saç serumlarımın pabucunu dama attırdı. Uzun yıllar aşk yaşayarak kullanabileceğim bir ürün buldum.

26 Eylül 2013 Perşembe

Real Techniques - Blush Brush


Bir süre önce elimdeki Real Techniques fırçalarından Expert Face Brush'ın yazısını yazmıştım.
Okumak isterseniz sizi şöyle alabilirim. Bugün de aldığım günden beri severek kullandığım bir diğer Real Techniques fırçası olan Blush Brush'ın yazısını yazmak istedim. 

20 Eylül 2013 Cuma

La-Roche-Posay / Hydreane BB Creme


Miskin Kek'in Mamacim.com ile düzenlemiş olduğu çekilişten gelen hediyelerimden biri de La-Roche-Posay'n BB kremiydi. Yaklaşık iki haftadır kullandığım için artık yorumlayabilecek durumda olduğumu düşünüyorum. Bu süre cilt ürünleri için aslında kısa bir süre gibi gözükse de bir BB kremi yorumlamak için bana yeterli geliyor. İlk izlenimlerimi genel olarak sizlerle paylaşmak istedim.

18 Eylül 2013 Çarşamba

15 Eylül 2013 Pazar

Real Techniques - Expert Face Brush


Bugünün konusu elimde olan Real Techniques fırçalardan Expert Face Brush olsun istedim. Cloud10Beauty alışverişim hakkında uzunca bir yazı yazmıştım zaten. Sıra fırçalarda...

13 Eylül 2013 Cuma

Flormar Wet Look - WL05


Oje yazılarına kaldığımız yerden yavaş yavaş devam ediyoruz. Bugün bahsedeceğim oje Flormar'ın sanırı Temmuz ayında çıkarmış olduğu Wet Look koleksiyonuna ait bir oje. Bendeki WL05 numaralı harika bir mercan. Çok hoş çok parlak bir rengi var.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Cloud10Beauty Alışverişim : Real Techniques Brushes


Evet, sonunda ben de Cloud10Beauty sitesinden alışveriş yapan bloggerlar kervanına katılmış bulunuyorum. Bu yazımda elimden geldiğince alışveriş sürecimle ilgili bilgiler vermeye ve kafanızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmaya çalışacağım. Atladığım ya da merak ettiğiniz bir şey olursa, onları da seve seve cevaplarım efendim :)

10 Eylül 2013 Salı

Sleek Storm Palette 578


Akmayan Gözkalemi'nin çekilişinden kazandığım hediyelerden biri ve bence en güzeli bir Sleek Far paleti oldu. Bendeki paletin tam adı ve numarası Sleek Storm Palette 578..

9 Eylül 2013 Pazartesi

Çekilişim Var :) (KAPANDI)



Daha önce kazanan iki kişiye de ulaşamamış olmam sebebiyle blog çekilişimi iptal ettim. Bunun yerine şimdi İnstagram üzerinden bir çekiliş düzenliyorum. Maalesef sadece İnstagram kullanıcılarının katılabileceği bir çekiliş olacak. Eğer İnstagram hesabınız varsa ve bu hediyeleri kazanmak istiyorsanız sizi şöyle alabilirim. Yeni çekiliş planlarım var blog en kısa sürede blog çekilişim ile yeni hediyeler veriyor olacağım. Takipte kalın...

Çekiliş Hediyelerim


Yine bir kazanılan çekiliş ve çekiliş hediyeleri :) Bu sefer Miskin Kek'in Mamacim.com ile düzenlemiş olduğu çekilişi kazandım. Hediyeler yukarıda görmüş olduğunuz gibiydi. Ben mail atarken BB krem için renk belirtmeyi unutmuşum (iki renk seçeneği var) fakat firma o kadar ilgili çıktı ki gönderim yapacağı gün beni arayarak istediğim rengi sordu. İstedikleri rengi yollamak yerine böyle bir incelik yapmaları çok hoşuma gitti.




Ayrıca çekilişe dahil olmadığı halde bir sürü de tester yollamışlar. Eğer her alışverişte de bu kadar bonkör davranıyorlarsa şahane :) Üstelik Miskin Kek sayesinde tanıştığım bu sitede kargo ücretinin sadece 1.99 TL olduğunu görünce de çok şaşırdım. Kesinlikle bundan sonra online alışverişlerimde tercih edeceğim bir site oldu. Hem Miskin Kek'e hem de Mamacim.com'a çok teşekkür ediyorum. 
Merak ettiğiniz bir ürün varsa tanıtım yazısı için öncelik verebilirim.

3 Eylül 2013 Salı

Hediyelerim Geldi :)


Akmayan Gözkalemi'nin blogunda yapmış olduğu çekilişe katılmıştım ve şanslı kişi ben olmuşum. Araya 30 Ağustos ve hafta sonu girince biraz gecikmeli de olsa hediyelerime bugün kavuştum. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Detaylı yazılar gelecek.


2 Eylül 2013 Pazartesi

Flormar Matte M01 - Flormar Glitter GL07


Madem güzel güzel ojeler aldım, bunları sürmeye ve sizlerle paylaşmaya devam edeyim o halde.  Dünden beri tırnaklarımı süsleyen 2 güzel oje var. Hatta bugün ojelerimin numarası soruldu :)

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...